Nieuws

Bloem van de maand september - Snijhortensia

Bloem van de maand september - Snijhortensia 27 augustus 2020

Enorme bloemen in het wit, roze of blauw die doorkleuren naar herfstige tinten rood, bruin of groen. We hebben het natuurlijk over de hortensia. Deze bloem past perfect bij september, de maand waarin de zomer voorzichtig plaats maakt voor de herfst. Daarom staat de bloem deze maand ook op de Bloemenagenda.

Lees verder

Bloem van de maand augustus - Dahlia

Bloem van de maand augustus - Dahlia 29 juli 2020

Een wedstrijdje veelzijdigheid, die wint de dahlia glansrijk. Niet alleen in kleuren verslaat ze haar tegenstanders, ook de enorme variatie in grootte en in bloemvormen maakt haar zo bijzonder.

Lees verder

Bloem van de maand Juli - Zomerbloemen

Bloem van de maand Juli - Zomerbloemen 29 juni 2020

Kiezen is soms lastig, zeker uit drie magnifieke zomerbloemen. Daarom staan de gladiool, leeuwenbek en zonnebloem als zomers trio gezamenlijk op de Bloemenagenda in juli. Zo verschillend qua achtergrond, vorm en kleur, en zo krachtig samen.

Lees verder

Bloem van de maand juni - de Lelie

Bloem van de maand juni - de Lelie 26 mei 2020

De Grieken en Romeinen wisten het al: de lelie is een bijzondere bloem. Je kon er slangenbeten mee behandelen, rimpels mee gladstrijken of ze opeten. Tegenwoordig zetten we de bloem liever in een vaas en op de Bloemenagenda in juni. Heel verdiend, met zoveel schoonheid, symboliek en geschiedenis.

Lees verder

Bloem van de maand mei - Alstroemeria

Bloem van de maand mei - Alstroemeria 27 april 2020

In mei staat de Alstroemeria op de Bloemenagenda, de bloem die symbool staat voor een langdurige vriendschap.

Lees verder

Bloem van de maand april - Gerbera

Bloem van de maand april - Gerbera 14 april 2020

Speelse, vrolijke kleuren en vormen, het hele jaar verkrijgbaar en geurloos: de gerbera past bij iedere persoonlijkheid.

Lees verder

COLOURS of HOPE bouquet!

COLOURS of HOPE bouquet! 23 maart 2020

In deze bizarre CORONA tijden is het tijd voor wat KLEUR in huis… het COLOURS of HOPE bouquet Speciaal aangeboden door Happy Colors aan alle leveranciers van online bloemenverkopers. Veel mensen zitten thuis. Een beetje levende kleur in huis is dan wel zo leuk ! De thuiszitters internetten veel per ...

Lees verder

Bloem van de maand maart - De Tulp

Bloem van de maand maart - De Tulp 20 februari 2020

De maand waarin de lente begint vieren we met de tulp. De bloem van het geslacht Tulipa ademt frisheid, stevigheid en kleur en helpt het voorjaar een beetje naar voren te halen. De kweker doet dan ook zijn uiterste best om de bloem zo vroeg mogelijk aan te bieden, door de tulp in bloei te trekken.

Lees verder

Bloem van de maand februari - Chrysanten

Bloem van de maand februari - Chrysanten 31 januari 2020

Bloemen in het geel, wit, crème, roze, groen, rood, oranje, paars, brons met soms wel een diameter van 14 centimeter: de chrysant is een beauty. Deze bloem, officieel Chrysanthemum, siert in februari daarom de Bloemenagenda. Hij heeft daarvoor een flinke reis afgelegd, helemaal vanuit Azië, en voelt zich hier inmiddels helemaa ...

Lees verder

Bloomingdale dag 2020!

Bloomingdale dag 2020! 13 januari 2020

Het is alweer de 5de keer dat Bloomingdale een Meet & Greet organiseert bij Hoven & de Mooij. Dit jaar zal dit plaatsvinden op woensdag 29 januari 2020 van 9.00 tot 13.00 uur.

Lees verder
+ Meer nieuws
© 2020 Hoven & de Mooij B.V. Proclaimer Privacyverklaring Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV