Nieuws

COLOURS of HOPE bouquet!

COLOURS of HOPE bouquet! 23 maart 2020

In deze bizarre CORONA tijden is het tijd voor wat KLEUR in huis… het COLOURS of HOPE bouquet Speciaal aangeboden door Happy Colors aan alle leveranciers van online bloemenverkopers. Veel mensen zitten thuis. Een beetje levende kleur in huis is dan wel zo leuk ! De thuiszitters internetten veel per ...

Lees verder

Bloem van de maand maart - De Tulp

Bloem van de maand maart - De Tulp 20 februari 2020

De maand waarin de lente begint vieren we met de tulp. De bloem van het geslacht Tulipa ademt frisheid, stevigheid en kleur en helpt het voorjaar een beetje naar voren te halen. De kweker doet dan ook zijn uiterste best om de bloem zo vroeg mogelijk aan te bieden, door de tulp in bloei te trekken.

Lees verder

Bloem van de maand februari - Chrysanten

Bloem van de maand februari - Chrysanten 31 januari 2020

Bloemen in het geel, wit, crème, roze, groen, rood, oranje, paars, brons met soms wel een diameter van 14 centimeter: de chrysant is een beauty. Deze bloem, officieel Chrysanthemum, siert in februari daarom de Bloemenagenda. Hij heeft daarvoor een flinke reis afgelegd, helemaal vanuit Azië, en voelt zich hier inmiddels helemaa ...

Lees verder

Bloomingdale dag 2020!

Bloomingdale dag 2020! 13 januari 2020

Het is alweer de 5de keer dat Bloomingdale een Meet & Greet organiseert bij Hoven & de Mooij. Dit jaar zal dit plaatsvinden op woensdag 29 januari 2020 van 9.00 tot 13.00 uur.

Lees verder

Bloem van de maand januari - De roos

Bloem van de maand januari - De roos 02 januari 2020

Frêle bloemen, ranke stelen en een romantische reputatie: de roos staat deze maand op de Bloemenagenda. Als het symbool van de liefde is de roos de meest geproduceerde en geliefde snijbloem ter wereld. Een snijbloem waarvan bovendien ieder jaar weer nieuwe variëteiten op de markt komen.

Lees verder

Bloem van de maand december - Amaryllis

Bloem van de maand december -  Amaryllis 18 november 2019

Amaryllis is een typisch statementbloem: groot, apart en waardig. Je kunt er simpelweg niet omheen, daarvoor zijn de gladde, grote holle stelen te bijzonder en staan de bloemen er te opvallend bij. De bloemblaadjes van Amaryllis zijn heel bijzonder; ze lijken wel van luxueus fluweel en komen voor in wit, rood, geel, roze, zalmkleur, paars ...

Lees verder

Bloem van de maand november - Besbloemen

Bloem van de maand november - Besbloemen 30 oktober 2019

Expressieve takken, kleurige bessen: pluk de vruchten van de zomer met besbloemen als blikvangers in najaarsboeketten en arrangementen.

Lees verder

Bloem van de maand oktober - Chrysanten

Bloem van de maand oktober - Chrysanten 25 september 2019

Sprankelende vormen, trendy tinten en natuurlijk dat legendarische uithoudingsvermogen: Chrysant is met recht de onbetwiste gangmaker van oktober. Geen andere snijbloem biedt zoveel keuze, van sprankelende sterretjes en volumineuze troschrysanten tot vrolijke pompons en spectaculaire solisten met een doorsnee van soms wel tien centimeter.

Lees verder

Bloem van de maand september - Alstroemeria

Bloem van de maand september - Alstroemeria 30 augustus 2019

Alstroemeria verzorgt de kick-off van het binnenseizoen in alle kleuren waarin deze snijbloem verkrijgbaar is, met als absolute trendkleur wit. Uniek aan Alstroemeria is dat ze haar schoonheid bewaart voor het juiste moment.

Lees verder

Bloem van de maand augustus - Hydrangea

Bloem van de maand augustus - Hydrangea 25 juli 2019

Frisgroen, helderwit, hemelsblauw, dieppaars, lila en roze. Bloemen die een doorsnee kunnen hebben van wel 25 cm in de vorm van bloeiende wolken – Hortensia is het ultieme symbool van hoogzomer, de periode van warme dagen, lange avonden en zwoele nachten. Waarin iedereen het even wat rustiger aandoet.

Lees verder
+ Meer nieuws
© 2020 Hoven & de Mooij B.V. Proclaimer Privacyverklaring Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV